Over Moben Infra

Moben Infra heeft zich met de jarenlange ervaring  gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van projecten in de ondergrondse infrastructuur. Wij bieden een breed scala aan professionele diensten op het gebied van kabels en leidingen, openbare verlichting en grondwerk.

Onze diensten

Huisaansluitingen (nieuwbouw)
Saneringen
Graafwerkzaamheden
Kabels leggen & oude verwijderen
OV- verlichting
Detachering infratechnisch personeel

Door te investeren in onze mensen, ons netwerk en onze partners, bouwen we samen met onze opdrachtgever aan een duurzame relatie.

Veiligheid staat bij moben infra hoog in het vaandel!

Moben Infra staat voor veiligheid en betrouwbaar. Niet alleen de veiligheid van onze medewerkers is bij ons van groot belang, maar ook de veiligheid voor de eindgebruikers van onze diensten. Wij maken dit waar door de juiste medewerker op de juiste plek te hebben. Voor ons zijn de juiste vaktechnische opleidingsachtergronden en certificering een must.

Alle medewerkers van Moben Infra die werkzaamheden verrichten aan en nabij elektrische infrastructuur zijn gecertificeerd volgens de BEI-BS certificering voor de aanwijzingen Voldoende onderricht Persoon (VOP), Vakbekwaam Persoon (VP), Allround Vakbekwaam Persoon (AVP) en Werkverantwoordelijke (WV-netten).